Zaalvoetbalplay-offs starten op 7 november

De Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) zal op donderdag 7 november 2013 een aanvang maken met de Kuldipsingh/TCL Cement play-offs. In de Anthony Nesty Sporthal komen dan om 21.00 uur uit in de Hoofdklasse partij SCV Linco tegen ZV Moksie. Daarvoor om 18.30 uur spelen in de Tweedeklasse De Vuist en FC Inter Five tegen elkaar, terwijl in de Eersteklasse om 19.45 uur aan bod komen Five Stars FC en Lengte Boys. Alvorens de play-offs van start gaan is er op maandag 4 november in de VIP-room van de Nesty Sporthal een teach-inn voor de deelnemers.
Op zaterdag 9 november staan op programma de veteranenwedstrijden in de Ismay van Wilgen Sporthal. Om 19.45 uur speelt Wasgo tegen Barka en om 21.00 uur Styx M&N Car Center tegen Djogo 2000. Op zondag verhuizen de play-offs weer naar de Nesty Sporthal. Dan spelen in de Tweedeklasse om 17.30 uur FC Exces en SV Kabel Boyz 2 tegen elkaar. Om 18.45 uur in de Eersteklasse ZV Inter-Bom tegen de nummer 4 van deze klasse en om 20.00 uur Styx The Kuldipsingh Group tegen FC Inter Nacional in de Hoofdklasse.

error: Kopiëren mag niet!