Ingesloten onderinspecteur verwezen naar rc

De onderinspecteur van politie, R.B., die woensdag op verdenking van mishandeling en bedreiging in verzekering werd gesteld, is maandag voorgeleid. Het Openbaar Ministerie heeft het dossier opgestuurd naar de rechter-commissaris voor de rechtmatigheidstoets. De verdachte politieman heeft advocaat Oscar Koulen in de arm genomen om hem te verdedigen. De politiefunctionaris is te werk gesteld op afdeling Intendance (kledingmagazijn van de politie). De levenspartner en een vriendin van de schoonzoon van de verdachte hebben aangifte gedaan ter zake bedreiging en mishandeling. De echtgenote van R.B. heeft bij OPZ verklaard dat de verdachte haar heeft mishandeld, terwijl de vriendin van de schoonzoon heeft verklaard dat de onderinspecteur bij haar aan huis is geweest en haar heeft bedreigd met zijn dienstwapen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!