RGD-artsen per direct in beraad

De artsen van de Stg RGD, verenigd in de Vereniging van Regionale Gezondheidsdienst Artsen (VRA),hebben op de Algemene Leden Vergadering van maandag 28 oktober 2013 unaniem besloten in beraad te gaan en landelijk het werk neer te leggen per ingaande heden 08.00uur. De artsen zijn al geruime tijd in onderhandeling met de direktie omtrent het nieuw ingevoerde zorgstelsel van de overheid (BZSR). Betaling van de diensten verricht door de RGD-artsen t.a.v. BZSR, nu al bijkans vier maanden, zijn echter tot op heden niet verricht. De leiding van de RGD stelt zich daarbij star, autoritair en tot zelfs kleinerend jegens ons bij de onderhandelingen. Voor ons is de maat nu vol. ‘Wij hopen dat deze kwestie spoedig opgelost wordt, zodat wij wederom onze diensten kunnen verlenen aan de gemeenschap en vragen begrip voor de ontstane situatie’, stellen de RGD-artsen in een communique.

error: Kopiëren mag niet!