EBS troefcallkampioen CTSS-Plus 2013

De Energie Bedrijven Suriname (EBS) zijn zondagochtend voor de tweede keer op rij troefcallkampioen geworden van het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven. In de finale kon de Centrale Bank van Suriname (CBvS) in hun eigen vertrouwde omgeving, de stroomleverancier de titel niet afpakken. Met een score van 98-62 mocht de EBS hun tweede titel vieren op het CTSS-Plus 2013. Het Staats Ziekenfonds werd derde op dit onderdeel. Zij wonnen nipt (76-73) van Staatsolie. In de strijd om de vijfde plaats was de Rosebel Gold Mines N.V. beter dan de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. De goudmaatschappij won met een score van 99-73. Fernandes Group eindigde op de laatste plaats. In hun laatste partij moesten zij in Telesur hun meerdere erkennen. De telecom provider won met een score van 81-76. Eindklassement: 1. EBS 100 pnt; 2. CBvS 70 pnt; 3. SZF 52 pnt; 4. Staatsolie 39 pnt; 5. Rosebel Goldmines N.V. 25 pnt; 6. SLM 19 pnt; 7. Telesur 15 pnt; 8. Fernandes Group 10 pnt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: