Man mishandelt vrouw met elektrisch snoer

De politie van Geyersvlijt heeft een gewelddadige man aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft zijn vrouw met een elektrisch snoer mishandeld. Het slachtoffer heeft striemen opgelopen waaruit bloed sijpelde. Deze laffe daad deed zich op zondagmorgen voor rond 11.15 uur aan de Bariumstraat. Tijdens de mishandeling rende de vrouw naakt de straat op zoekende naar hulp. De buren zijn haar te hulp geschoten en hebben de politie ingeschakeld. Inspecteur Humphrey Naarden van de KPS-voorlichtingsdienst bevestigt het geval. De politie heeft de geweldenaar overgebracht naar het bureau. Volgens Naarden is de verdachte tekeer gegaan bij de politie. De verdachte en het slachtoffer wonen samen. Hangende het verdere onderzoek blijft de geweldenaar achter slot en grendel. Het slachtoffer is verwezen naar het ziekenhuis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: