Vier verdachten klemgereden en aangehouden

De politie heeft gisteren rond 11.25 uur vier verdachten klemgereden die van plan waren een overval te plegen in een winkel aan de Franchepanestraat. Uit onderzoek blijkt dat een zwarte auto twee mannen bij de winkel had afgezet. Het viel een alerte burger, die zich op dat moment aan de overkant van de winkel bevond, op dat een van de mannen met een voorwerp, lijkende op een mes, bezig was. De burger schakelde meteen de politie in. Bij het zien van de politie stapten de twee mannen snel in de zwarte auto en reden weg. De speciale eenheden van de politie zetten een achtervolging in en het gelukte hen om het voertuig klem te rijden. Er waren vier personen in de wagen. In het voertuig van de verdachten zijn gereedschappen, zoals een koevoet en een pijpentang, aangetroffen. Hangende het verdere onderzoek blijft het viertal aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!