John van Coblijn: ‘NPS is weer sexy ‘and on the move’’

John van Coblijn‘Wie gedacht had dat de NPS haar glans verloren had, zit duidelijk ernaast. De partij heeft onlangs 3.000 nieuwe leden geregistreerd.’ Partijtopper John van Coblijn zegt het heel treffend: ‘De NPS is weer sexy geworden’. ‘De partij oefent weer sterke aantrekkingskracht uit op vooral jongeren, die teleurgesteld zijn in de regering Bouterse/Ameerali en de hoop hebben opgegeven ooit nog iets goeds te mogen zien van dit kabinet. We geven niet al onze strategieën prijs”, zegt Van Coblijn, die samen met andere NPS’ers een sterke mobilisatiecampagne in Paramaribo aan het voeren is. Vrijwel dagelijks worden huis-aan-huis-bezoeken afgelegd ‘en niet zonder resultaat’. De nieuwe NPS’ers zijn geregistreerd in ressorten als Flora, Welgelegen, Rainville, Blauwgrond, Pontbuiten, Latour, Livorno, Centrum en Tammenga.
Vanaf 24 november worden de verkiezingsactiviteiten in Paramaribo formeel opgestart en zullen de mobilisatieactiviteiten duidelijk zichtbaar zijn naar het grotere publiek toe. Het gros van de trouwe NPS-familie zit reikhalzend uit te kijken naar dit grote moment. ‘De tijd dringt en de verkiezingsmotor moet nu wel op volle toeren gaan draaien in Grun Dyari om het maximale aan rendement te halen in het verkiezingsjaar 2015.’ Na de formele start zullen er van januari 2014 tot en met januari 2015 een reeks van mobilisatiecampagnes landelijk worden gehouden. Van Coblijn spreekt tegen dat de partij na de verkiezingsuitslag in 2010 heeft stilgezeten. De partijtopper merkt op dat wat Paramaribo betreft er in de afgelopen jaren kernen zijn geactiveerd en nieuwe geïnstalleerd. De NPS-topper zorgt ervoor dat de partij in Paramaribo goed ‘on the move’ is en de 17 knikkers binnenhaalt over anderhalf jaar. De NPS behaalde in Paramaribo 2 zetels. Ronald Venetiaan kreeg in dit kiesdistrict 12.370 en Ruth Wijdenbosch 1.960 stemmen.

error: Kopiëren mag niet!