Chauffeur vuilophaaldienst overvallen aan de Wagenwegstraat

Een chauffeur van de vuilophaaldienst is eergisteravond overvallen. Hij reed na het werk naar huis. Onderweg in de Wagenwegstraat reed een man plots voor hem op. De chauffeur had voor zijn brommer een mandje waarin hij een extra valhelm had. De onbekende man greep aan de helm en sloeg de chauffeur daarmee. Het slachtoffer liet zijn brommer achter en probeerde weg te rennen. De rover rende achter hem aan en griste zijn tas met inhoud weg. De politie van ressort Centrum werd gealarmeerd. Kort na de beroving werd de oud bekende van de politie, Wilfred L.(39), in de kraag gevat met in zijn bezit de tas en de persoonlijke spullen van de benadeelde. Hangende het verdere onderzoek blijft de oud bekende Wilfred achter slot en grendel. De in beslag genomen spullen werden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!