45-jarige man met 3 jarige betrapt in badkamer

Ruben S. (45) wordt verdacht vleselijke gemeenschap te hebben gehad met een 3-jarig meisje. Op de rechtszitting verklaarde de verdachte dat hij 14 jaar oud is. Dit zei hij nadat de rechter hem vroeg wat zijn leeftijd is. Ruben werd op 28 juni samen met het kind in een badkamer betrapt. Rechter Marie Mettendaf vroeg de verdachte wat hij met dat kind in de badkamer deed. Hij gaf aan dat hij in een vechtpartij was verwikkeld en dat hij daarna was gaan baden. De verdachte draaide steeds om de feiten heen. ‘Hij schijnt wel te weten waar het om gaat’, merkte de magistraat op. De behandeling van deze strafzaak werd geschorst. Op 7 november wil de rechter de vrouw N., met wie de verdachte samenwoont, op de zitting horen. De gevangenhouding van Ruben blijft gehandhaafd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!