Wie is de eigenaar?

Een slachtoffer van beroving deed gistermorgen bij de politie van ressort Centrum aangifte ter zake diefstal van haar halsketting van ‘geel metaal’. Na de aangifte overhandigde deze mevrouw een andere halsketting van geel metaal met bijbehorende hanger aan de wetsdienaren. De mevrouw zou gistermorgen omstreeks 07.45 achter de Centrale Markt zijn beroofd door een ongewapende jongeman. De vrouw rende weg uit vrees. Naderhand vond ze in haar beha een andere halsketting met hanger van geel metaal. Het vermoeden bestaat dat de dader kort te voren iemand anders moet hebben beroofd van diens sieraad en dit nog in zijn hand had. Bij het beroven van zijn tweede slachtoffer moet dit sieraad in de kleding van de mevrouw zijn gevallen. Benadeelden of slachtoffers worden hierbij opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van voornoemd bureau.

error: Kopiëren mag niet!