Tropical Beauties Suriname komt met een nieuw concept: Indian Model Suriname

Vanuit links de tweede is Michelle Haukes die vorig jaar op de tweede plaatst is geëindigd tijden de Miss Indian Princess International 2013. De winnaar gaat ook naar Miss Indian Princess International 2014 in Thailand
Vanuit links de tweede is Michelle Haukes die vorig jaar op de tweede plaatst is geëindigd tijden de Miss Indian Princess International 2013. De winnaar gaat ook naar Miss Indian Princess International 2014 in Thailand
Indian Model Suriname gaat een mix zijn van Miss en Model contest. De internationale organisatie waarmee er gewerkt wordt, de organisatie achter Indian Princess International, stimuleert ook het Model zijn. Daarom wordt dit evenement een modellen contest met een ‘beauty pageant’ achtergrond. De winnares zal ons land vertegenwoordigen bij de Indian Princess International in Thailand op 14 februari 2014. Dit contest wordt in samenwerking met Sharla Rambhadjan, National director Indian Princess Suriname, georganiseerd. De inschrijvingen staan open en de auditie is gepland voor 5 november 2013, de trainingen beginnen 10 november tot de finale welke gepland staat voor 18 januari 2014. Tropical Beauties Suriname staat bekend als de organisatie achter Miss Supranational Suriname 2012, Miss Tropical Beauties Suriname 2013 en de Fashion Friday’s in The Edge bar van Hotel Torarica. Indian Model Suriname is voor Surinaamse dames met een Indiaas roots tussen 17 en 26 jaar, niet getrouwd, geen kinderen en minimale lengte van 1.68cm zonder hakken.

error: Kopiëren mag niet!