3 verkeersdoden binnen 2 dagen Nickerie

Frontfoto
3 verkeersdoden binnen 2 dagen NickerieHet district Nickerie heeft binnen twee dagen tijd drie verkeersdoden genoteerd. Gisteravond zijn twee vrouwspersonen om het leven gekomen in het verkeer. Zij reden richting Nieuw Nickerie. Door tot nog toe onbekende redenen moet het voertuig van het wegdek zijn geraakt en in de trens die langs de weg loopt, zijn terechtgekomen. Het vermoeden bestaat dat de twee personen middels verstikking om het leven zijn gekomen. De brandweer moest eraan te pas komen. Er zaten geen ander mede-inzittenden in de wagen. Landbouwer Soerjdbalisingh sloeg alarm toen hij het ongeval opmerkte. Hij kwam van het rijstveld op zijn tractor. De betreffende weg is niet bewoond en heeft aan weerszijden rijstvelden. Soerdjbalisingh zag een wagen in de trens met een ruit half open. Het vermoeden bestaat dat de vrouwen uren beklemd hebben gelegen in het voertuig. Het voertuig en de lijken zijn door de politie in beslag genomen. De identiteit van de vrouwen zijn nog niet vastgesteld. Een andere getuige die ter plekke was, gaf Dagblad Suriname mee dat slechts de vier wielen van de wagen te zien waren. ‘Toen de vrouwen eruit werden gehaald, waren ze al overleden.’
De 73-jarige fietser Ragoenatsingh Ramadhin is woensdagmorgen na een aanrijding met een bromfietser aan de Deliweg te Nickerie overleden. Gebleken is dat zowel de fietser als de bromfietser in dezelfde rijrichting reden over voornoemde weg. Volgens verklaring van de bromfietser hoorde hij op een bepaald moment iemand hem roepen. Al rijdend keek hij naar achter en toen hij weer voor zich keek, was hij zo dichtbij de fietser dat hij de aanrijding niet meer kon voorkomen. De fietser kwam te vallen en sloeg vermoedelijk zijn hoofd tegen een steen, die op het wegdek lag. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar het Streekziekenhuis, waar hij omstreeks 13.00 uur het leven liet. Zijn ontzielde lichaam zal na sectie worden afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Henar is belast met deze zaak.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!