Uitvaart Dwight Cabenda vrijdag

8 CabendaDe bekende basketballer en voetballer Dwight ‘Plato’ Cabenda wordt op vrijdag 25 oktober 2013 naar zijn laatste rustplaats gebracht. Plato overleed op zondag 13 oktober 2013; hij zeeg neer op het veld tijdens een potje voetbal. Van het stoffelijk overschot zal om 13.00 uur in familieverband afscheid genomen worden in het mortuarium van AZ. Rond 13.30 uur vertrekt de stoet richting de Ismay van Wilgen Sporthal. Daarvoor maakt ze een paar tussenstops, onder andere bij het ouderlijk huis van Plato aan de Pawong Singoredjostraat, het voetbalveld van Zaailand Internaat te Zorg en Hoop en het SCVU sportcomplex te Hermitageweg. Rond 14.30 uur wordt de stoet verwacht in de Ismay van Wilgen Sporthal. Hier zal de uitvaartdienst plaatsvinden met toespraken. Uiterlijk 17.00 uur vertrekt de stoet richting de begraafplaats Renee’s Hof voor de begrafenis. Cabenda was jarenlang basketballer bij SCVU. Voorheen heeft hij ook voor Dorenas gespeeld. De laatste drie jaren werd hij steeds uitgeroepen tot MVP bij landskampioen SCVU. Op het veld kon hij ook wat van zijn voetbalkunstjes tonen. Onder andere heeft hij voor Pehchan gespeeld.

error: Kopiëren mag niet!