Jongedame en man vast voor wederzijdse mishandeling

Twee scholieren, een jongedame van 17 en een jongeman (20), hebben dinsdagavond rond 19.30 uur voor de George Asinschool gevochten. Beide personen zitten op de avondschool voor mulo. Het motief van deze vechtpartij is een voorval van een week geleden, waarbij de dame per ongeluk met haar brommer over een voet van de 20-jarige zou hebben gereden. Beide raakten in een woordenwisseling op die bewuste dag. Dinsdagavond ontmoetten de twee elkaar voor de school. De jongeman riep de dame weer ter verantwoording. Er ontstond weer een woordenwisseling, gevolgd door een handgemeen. Beide personen hebben daarbij schrammetjes opgelopen. De politie heeft zowel de dame als de jongeman overgebracht naar het bureau. Zij blijven gedurende het verdere onderzoek in arrest, vanwege de wederzijdse mishandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!