Young Rhytm bekerkampioen WSO

De ploeg van Young Rhytm is de nieuwe bekerkampioen van de Wanica Sportorganisatie (WSO). In de finale van deze competitie versloeg ze zaterdagavond Pontbuiten met 2-1. De jongens van voorzitter Jozef Joekoe gingen naar huis met een compleet set tenue, die uitgereikt werd door directeur van s’ Lands Hospitaal, Bernhard Abia. Hij is tevens secretaris van de SVB. In de halve finale won Young Rhytm van Inter Kaja na het trappen van vrije schoppen vanaf de 11 meter stip. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Pontbuiten won van FTN met 2-0. In de vriendschappelijke wedstrijd tussen s’ Lands Hospitaal en Todie & Sons won het ziekenhuis met 1-0.
De WSO komt op maandag 28 oktober in vergadering bijeen. Op deze dag zullen alle lidverenigingen aangesloten bij de WSO hun moederlijsten en contributieverplichtingen volledig in orde moeten maken. Op die dag zal ook de loting plaatsvinden voor de nieuwe reguliere competitie. Deze zal van start gaan op zondag 03 november.

error: Kopiëren mag niet!