Real Abenaston en De Rest spelen halve finale bekercompetitie

De ploegen van Real Abenaston en De Rest spelen de halve finale van de bekercompetitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond. Deze wordt vanavond gespeeld in het Blauwgrondstadion om 19.00 uur. Inter Vlijt is vrijgeloot en is de eerste finalist. Real Abenaston ontdeed zich in de tweede ronde van Bremen met 4-1. Clubtopscorer Tagejo Paulus was wederom de grote man in deze wedstrijd. In de 19de minuut opende hij de score, 4 minuten hierna tekende hij aan voor de 2-0. Bremen was niet minder, maar kon niets doen tegen de stugge verdediging van Abenaston. Via een penalty getrapt door Steven Djoekastio kwam Bremen toch op 2-1. Echter maakte Paulus zijn hattrick compleet in de 52ste minuut (3-1). Alain Seedo bepaalde de eindstand op 4-1 voor Real Abenaston. De Rest had geem moeite met Real Amek. Cyrano Tobi, Simeon van Rheemen en Jersey Djemesie scoorden voor De Rest. Inter Vlijt won na penalty’s van Inter Flora 5-4. De wedstrijd eindigde 0-0.