Oppositie Trinidad wint lokale verkiezingen

De oppositiepartij People’s National Movement continueert haar overwinningenreeks tijdens de lokale verkiezingen van maandag, door het winnen van acht regionale zetels, inclusief het heroveren van vijf die het had verloren in 2010. “We hebben deze verkiezing gewonnen, we zijn op weg naar het winnen van de algemene verkiezingen. De premier moet de algemene verkiezingen nu bekendmaken, na het verlies van haar mandaat”, zei PNM-leider Keith Rowley. Door het regenachtige weer was er tijdens de lokale verkiezingen op maandag een lage opkomst. Volgens voorlopige schattingen hebben rond 263.000 personen gestemd. Premier Kamla Persad-Bissessar’s People’s Partnership, verloor maar heeft ten minste vijf zetels behouden en hield Jack Warner’s Independent Liberal Party op afstand.

error: Kopiëren mag niet!