Man mishandeld om gestolen toestel

\Ruben C. heeft de 54-jarige Hendrik N. mishandeld met een vork omdat bij hem het vermoeden bestond dat Hendrik zijn mobiele telefoon had verduisterd. Op 22 juli 2013 was de verdachte een djogo aan het drinken toen hij besefte dat hij zijn mobiel bij monteur Hendrik had gelaten. Hij belde met Hendrik. Die gaf aan dat hij geen mobiel van Ruben had gevonden. De verdachte raakte hierdoor erg verhit. Hij vond een vork op het erf van het slachtoffer en sloeg hem daarmee op zijn been. Het slachtoffer werd voor een week met een beenfractuur opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte was eerder in vrijheid gesteld. Hij werd aangezegd om op de volgende behandeling aanwezig te zijn. Kantonrechter Albert Ramnewash stelde de verdere behandeling van de zaak uit tot 12 november.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!