Melkweg lanceert nieuwe website

Vandaag heeft de Melkweg haar geheel vernieuwde website www.melkweg.nl gelanceerd. Op de website, die is ontwikkeld in samenwerking met interactief ontwerpbureau Grrr uit Amsterdam, staat de breedte en diversiteit van de Melkweg centraal. Het is de eerste podiumsite in Nederland die uitgaat van visual storytelling: de look & feel doet denken aan een magazine en bezoekers worden uitgedaagd om rond te kijken en nieuwe artiesten te ontdekken. Door het gebruik van veel beeld en multimedia wordt het volledige aanbod aan concerten, clubnachten, films, theatervoorstellingen, exposities en festivals op een vernieuwende en toegankelijke manier gepresenteerd. De site is door middel van responsive technologie geoptimaliseerd voor verschillende beeldschermformaten en is dus geschikt voor desktop, mobiel en tablet. De Melkweg en Grrr zetten de samenwerking de komende jaren voort om de digitale identiteit van de Melkweg verder te uit te ontwikkelen. De website zal intensief worden doorontwikkeld en voorzien van nieuwe functionaliteit zoals een uitgebreide agendafunctie. Daarnaast werkt Grrr op dit moment aan een narrowcastingsysteem voor de interne informatievoorziening in de Melkweg, gekoppeld aan de website.

error: Kopiëren mag niet!