Jong Jivan Jotie wint topper van Vredenburgstar

Een speler van AS Highwaystar drijft op met de bal, terwijl de goalie en verdediger van Eendracht hem volgen (foto: Regillio Derby)
Een speler van AS Highwaystar drijft op met de bal, terwijl de goalie en verdediger van Eendracht hem volgen (foto: Regillio Derby)
De competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) werd zondag voortgezet. In de Eersteklasse ging de topper tussen Jong Jivan Jotie en Vredenburgstar. Het werd een wedstrijd die beslist werd in de eerste helft. Na 19 minuten spelen bracht Ravesh Chotkan Jong Jivan Jotie op 1-0. Valentino Kiele bracht in de 29ste minuut de semikampioen van vorig jaar op 2-0. Rayon Redmount reduceerde in de 32ste minuut de stand naar 2-1 voor Vredenburgstar, maar Harold Komis maakte in de 40ste minuut de 3-1 voor Jong Jivan Jotie. Na 42 minuten spelen kreeg de speler Faizel Baarn de rode kaart bij Vredenburgstar. In de tweede helft vielen er geen doelpunten, wel een rode kaart voor Dyon Panali van Jong Jivan Jotie.
AS Highwaystar speelde wederom een sterke wedstrijd, maar verloor wederom met 1-0. Tegen Eendracht hield ze lang stand, maar een blunder in de verdediging kwam hen heel duur te staan. Bij een voorzet van Eendracht, botsten verdediger Rayen Blom en doelman Oetemkoemar Malaha met elkaar. Beiden vielen op de grond, terwijl de bal belandde bij Jurgen Pinas. Deze schoot het leder in open doel. Eendracht speelde wel vanaf de 37ste minuut met 10-man, nadat Jerrel Doekoe zijn tweede gele kaart had gekregen. FC ADO werd afgestraft door BKV. Door vroege defensieve blunders scoorde BKV erop los. Gregory Clemens (2x) en Gregory Mac Donald (uit een vrije trap) bepaalden de ruststand op 3-0. In de tweede helft kwam BKV door wederom een blunder in de defensie op 4-0 via Rodney Biekman. Tenslotte maakte Marcelo Triesie de 4-1 namens FC ADO. Rood kregen in deze wedstrijd de spelers Damien Amelisie (BKV) in de 57ste minuut en Earl Mac Donald in de 81ste minuut. Cruzeiro en Caravan 2010 deelden de punten broederlijk. Na een 2-1 ruststand voor Cruzeiro werd het een 2-2 gelijkspel. Siefjiero Dameri scoorde 2 keer voor Caravan 2010, Imro de Kom en Ashantie Doekoe scoorden voor Cruzeiro.
In de Tweedeklasse won Jong India van voorzitter Ronny Jangali met 2-0 van The Red Rose. Denny Saakie en Valentino Wijngaarde scoorden de goals.

error: Kopiëren mag niet!