DNA-delegatie bespreekt Tigri met Guyanees parlement

Een delegatie van 8 DNA-leden brengt, onder leiding van voorzitter Jennifer Geerlings – Simons, van 24 tot en met 26 oktober een bezoek aan buurland Guyana. Een kennismakingsbezoek aan het parlement van Guyana, dat de uitnodiging deed, staat op programma. Drie leden van de oppositie en vijf van de coalitie maken deel uit van dit bezoek. NPS-assembleelid Patrick Kensenhuys zegt desgevraagd dat over een aantal grenskwesties gesproken zal worden met de Guyanese collega’s. Het ligt in de bedoeling het standpunt van het Surinaams parlement over het Backtrack-vraagstuk en de kwestie Tigri kenbaar te maken aan het parlement van Guyana. Naast Kensenhuys en Simons zitten in de delegatie Carl Breeveld (DOE), Lekram Soerdjan (VHP), Soetimin Marsidih (PL), Refano Wongsoredjo (KTPI) en Jennifer Warsodikromo (NDP).

error: Kopiëren mag niet!