Slijter runt illegale cambio

De slijter H. is vrijdag door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden. De politie ontving een klacht van buurtbewoners dat deze man achter zijn slijterij zich illegaal bezig hield met het wisselen van geld. Hij runde een cambio zonder daartoe enige vergunning te hebben. Na de melding heeft de politie op een gunstig moment gewacht en toegeslagen toen de man bezig was met de wisseltransactie met een klant. De politie heeft wettig en overtuigend bewijs geleverd voor het Openbaar Ministerie. Deze man is op heterdaad betrapt. Volgens de politie moet de man een cambio-vergunning in zijn bezit hebben. Na afstemming met het Openbaar Miniserie is deze zaak buiten proces afgehandeld, omdat de overtreder bereid was de boete te betalen. H. heeft een fikse boete moeten voldoen om zich vrij te krijgen. Na de betaling is H. heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: