Gulle giften van Chinese gemeenschap

foto 1Onder toeziend oog van de first lady Ingrid Bouterse-Waldring, de vrouw van vicepresident, Kitty Ameerali, en minister van Sozavo, Alice Amafo, zijn tijdens de viering van 160 jaar Chinese Immigratie donaties gedaan aan diverse liefdadigheidsinstellingen. Zij kregen onder andere waardebonnen van SRD 1000, een gulle gift van Choi’s Supermarkt. Dit gebeurde op een overvol Onafhankelijkheidsplein gisteravond. Dit werd gevolgd door het afschieten van een 160 meter lange pagara. Technische problemen zorgden voor wat verwarring toen de pagara tien minuten eerder dan gepland afging, terwijl het volgende optreden nog werd aangekondigd op het podium. Ondanks de misser bleef het publiek, bestaande uit alle kleuren van de Surinaamse bevolking, geboeid kijken naar de optredens waaronder een compilatie van verschillende ‘kruisbestuivingen’ van de diverse bevolkingsgroepen waarbij zang en dans werden gecombineerd.

error: Kopiëren mag niet!