HEM Suriname 115 jaar

HEM Suriname N.V.  115 jaarHEM Suriname viert maandag 21 oktober haar 115de verjaardag. Gezien deze respectabele leeftijd is het niet vreemd dat iedereen in Suriname dit bedrijf kent. “HEM Suriname staat voor service en het leveren van kwaliteitsartikelen die bij velen in de keuken- en badkamerkastjes staan. Om maar wat van de merken te noemen: Maggi, Nescafé, Milo, Purina, Brunswick, Zwan, Dettol, Lysol, Airwick, Harpic, Suretox, Stayfree, Johnson’s Baby en Listerine.”
HEM Suriname, met ca. 130 werknemers, wil het heuglijke feit vieren met de buren op het Kerkplein en iedereen die op vrijdag 25 oktober wil komen proeven wat voor lekkere hapjes er gemaakt kunnen worden met de HEM-producten. Het HEM Tasting Festival begint om 13.30 uur en zal duren tot 15.30 uur. Er zal muziek zijn en iedereen wordt van harte uitgenodigd dit feestje mee te komen vieren op het Kerkplein.

error: Kopiëren mag niet!