Trick Or Treat

Trick Or Treat Halloween Feest in Club ToucheOp 26 oktober organiseert Club Touche het Halloween feest Trick or Treat. Voor de 2de keer zal naar Suriname komen The first lady of house “Carita La Nina”. Bij Touche’s Trick or treat vorig jaar wist zij met haar opzwepende draaistijl en uitgebreide muziek keuze, het publiek in extase te brengen. Deze lady of house draait op deze avond naast haar specialiteit “House” ook alle bekende R&B en Dancehall nummers. Samen met Cartia La Nina staan achter de draaitafels : DJ Anda, Oefmeister, Boo-B en Mc Gabriel Santos met live percussie door Randy Marlo. Touche’s Trick Or Treat 2012 was een groot succes. De aankleding helemaal in Halloween style kreeg een X-tra kick door de vele bezoekers verkleed in speciale kostuums, maskers en veren. Dit jaar is er een samenwerking met winkel Nikita, waarbij iedereen bij zijn Halloween aankopen een fikse korting krijgt op vertoon van een voorverkoop kaartje.

error: Kopiëren mag niet!