Verdachte steekpartij met dodelijk afloop aangehouden

De 21-jarige Marylin Daniel is gisteravond omstreeks 21.50 uur middels messteken om het leven gebracht in het dorp Gran Santi aan de Tapanahonyrivier. De verdachte die een relatie had met het slachtoffer is na zijn daad per boot weggevlucht richting Snesi Kondre. Het motief tot zijn daad is nog niet duidelijk. Het gelukte de politie van Snesi Kondre omstreeks 01.20 uur de verdachte die bekend staat als “Sege” dichtbij Sensi Kondre aan te houden. Hij zal later op de dag worden overgebracht naar het politiebureau Moengo. Daar dit strafbaar feit zich heeft voorgedaan op Frans grondgebied zal aan de Franse politiële en justitiële autoriteiten worden gevraagd de relevante documenten naar Suriname op te sturen voor het afronden van het strafdossier en het voortzetten van het strafproces.

error: Kopiëren mag niet!