Tweede verdachte roof Hermitageweg meldt zich aan

biswanneDe tweede verdachte in de beroving van de Hermitageweg heeft zich aangemeld. Net als Ryan Alidikromo heeft ook Miquel Biswanne, alias Buchoe, zich overgegeven op post Zanderij. Dit meldt de Voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname. Intussen heeft Alidikromo tegenover zijn advocaat verklaard dat hij niet betrokken was bij het roofoverval aan de Hermitageweg. Hij vernam via de krant dat hij als verdachte gezocht wordt.
Alidikromo, Biswane en Mangavio Hertsberg werden zich maandag 30 september 2013 opgespoord terzake diefstal met geweld gepleegd op vrijdag 27 september 2013 aan de Hermitageweg in de winkelzaken Western Union en Kashjes Drankenpaleis en Cell Shop. Daarbij werden de eigenaren en klanten flink mishandeld en bedreigd met wapens.

error: Kopiëren mag niet!