Surinaamse worsteltop stelt niet teleur in Nederland

De Surinaamse worsteldelegatie in Nederland (foto: SWF)
De Surinaamse worsteldelegatie in Nederland (foto: SWF)
De Surinaamse worsteltop heeft helemaal niet teleurgesteld in Nederland. Gisteren organiseerde de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) een international toernooi in Nederland in samenwerking met de Nederlandse Olympische Worstelbond. In een volle zaal van Houtzagerij wonnen de Surinaamse jongens 6 van de 9 partijen. Adarsh Kewal versloeg daarbij Nick van Peppel, maar de show werd gestolen door Gino Muntslag. Hij revancheerde zich op Bram van Koppen middels een touché. Miuntslag traint momenteel al enkele maanden in Nederland.
De Surinamers die verloren waren Mohamed Abdoel (Jai-Hind Nickerie), Fernando Goerahoe (WV Meerzorg) en Widesh Ramcharan (Nickerie). Ramcharan verloor van de inmiddels bekende Nederlander Wesley Mulder. Soeradj Kowlesar (Jai-Hind Nickerie) won van Ruud Brinxma, Viresh Debidien (Commewijne) versloeg Matheis van Voorst, Rudi Padararth (Jai-Hind Nickerie) was te sterk voor Matawie den Heyen en Shaquille van Zichem (Tatami) won van Jouy Lubbers.
Ravin Changoer, voorzitter van de SWF, is heel erg tevreden met dit toernooi en de stage in Nederland. Hij bedankt de sponsors en publiek in Nederland en Suriname voor het slagen van de trip. Intussen heeft de sterke Joey Berkenbosch van Nederland in een volle zaal Surinaams kampioen Adarsh Kewal uitgedaagd. SWF-bestuurslid tevens promoter Dara Ramcharan is bezig met voorbereidingen voor een internationaal toernooi in Suriname. Deze uitdaging wordt dan de hoofdpartij volgend jaar februari/maart.

error: Kopiëren mag niet!