LSO start competitie op 13 oktober

De Livorno Sportorganisatie (LSO) zal op zondag 13 oktober 2013 een aanvang maken met het seizoen 2013-2014. Dit is besloten op een algemene ledenvergadering (alv) vrijdagavond gehouden in de zaal van het Eddy Blackmanstadion. Een van de belangrijkste zaken wat besloten is door het bestuur Randjitsing, is dat komend seizoen de algemene ronde in de Eersteklasse uit een ronde zal bestaan. Hierna gaat de top 6 over naar de finaleronde. Dit komt doordat de SVB vanwege WK 2014 sneller het seizoen wil afronden. Op de alv zijn ook de verslagen van de penningmeester en secretaris aangenomen.
De loting in de Eersteklasse leverde de volgende match-ups op: Cruzeiro – SV Welgedacht C (openingswedstrijd), Jong Jivan Jotie – Jivan Jotie, Vredenburgstar – AS Highwaystar, FC ADO – Caravan 2010 en Eendracht – BKV. In de Tweedeklasse zijn de wedstrijden Jai jawaan – Azaadboys, Jong India – The Red Rose, KD 2011 – Hindelaya, Jai Hanuman – Hindboys, Real Frederikshoop – FC Amor en Jong Jivan Jotie 2012 – Bere Boys. De ploegen van Neta Dell en Jong Hindboys hebben zich niet ingeschreven. SCV 2012 heeft voor dit jaar de ploeg van Jivan Jotie in de Eersteklasse overgenomen.
De openingswedstrijd gaat tussen Cruzeiro en SV Welgedacht C en vangt aan om 11.00 uur. Tot 12.00 uur is op deze dag de toegang geheel gratis.

error: Kopiëren mag niet!