Santokhi: VHP regeerprogramma 2015-2020 gereed

Op een drukbezochte ressort vergadering te Welgedacht C, in het district Wanica ,verklaarde VHP voorzitter Chandrikapersad Santokhi woensdagavond aan honderden opgekomen partijgangers dat het herstel regeerprogram voor de periode 2015-2020 in concept gereed is. De volgende stap is om dit plan tezamen met die van andere bevriende partijen te integreren tot een nationaal strategisch program ,waarmee de enorme schade die thans door het huidige regiem overal in het land wordt aangericht, zo goed als mogelijk kan worden hersteld. Want dat de VHP in een politieke combinatie de verkiezingen zal ingaan,met het doel regeermacht te verwerven, staat zo goed als vast. Welke partijen dat zullen zijn zal naast bepaalde factoren vooral afhangen van de overeenkomsten in beleidsvisies en regeerprogramma’s.
Santokhi bracht zijn gehoor voorts in herinnering dat sedert zijn aantreden als voorzitter alle deuren van de partij wagenwijd open staan voor alle niet traditionele VHP’ers. In het begin ging dat nog enigszins stroef maar die actie begint nu vruchten af te werpen. Alle kernen hebben de opdracht zowel gewone –als bestuursleden te recruteren uit alle lagen van de bevolking ,daarbij eveneens rekening houdend met het aantal vrouwen en jongeren. … “Wanneer ik bij u op werkbezoek ben partijgenoten, laat mij dan een bloementuin zien van onze rijk geschakeerde Surinaamse samenleving,….Mi wan sjie wan bromtjie djarie na ini VHP,…..Wanneer wij zeggen als partij te streven naar Hervorming en Vooruitgang …dan moeten wij dat ook daadwerkelijk tonen,….En daarom verheugd het mij zeer dat ik vavavond meemaak hoe Marronbroeder , Peter Linga, vanavond als partijlid op een VHP podium , zonder schroom het woord tot u heeft gericht”,…. Maar ik wil meer Linga’s zien,….Daarom zal de VHP medio oktober ,op aanvraag van een aantal nieuwe Marron VHP’ers de eerste partijkern in Albina, Marowijne gaan installeren,….en dat zal wederom een historisch moment gaan worden voor onze poltieke organisatie,…..aldus de VHP voorzitter.
Santokhi besloot zijn toespraak met de totale samenleving uit te nodigen te gast te zijn op het groots opgezette feestelijke evenement: de Mr. Jaggernath Lachmon Memorial Day, dat gehouden zal worden in het Nacionello Sportpark van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds, ter herdenking van de zoveelste geboortedag van VHP ’s legendarische voorzitter:Jaggernath Lachmon.

error: Kopiëren mag niet!