‘Ik zal dat blijven zeggen, al gaat u balen van mij’

jkjj
hnhnhnMinister Rabin Parmessar van Openbare Werken (OW) zal de komende periode elke gelegenheid te baat nemen om alle Surinamers steeds op het hart te drukken om gezamenlijk te werken aan een schoon Suriname. ‘Ik zal dat blijven zeggen, al gaat u balen van mij. Een belangrijke taak welke voor ons is weggelegd, is Suriname schoner en mooier te maken.’ Parmessar zei dit gistermorgen bij het geven van het startsein van de ontwateringwerkzaamheden in ressort Zuid West. De contractondertekening vond vorige week plaats.
Districtcommissaris Mike Nerkust van dit ressort deed de oproep aan de gemeenschap van Zuid West om erop toe te zien dat er daadwerkelijk geen vuil gedumpt wordt in de trenzen. Ook OW-directeur Mark Rommy deed dezelfde oproep. ‘Laten wij met ons allen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid kennen. Hou de zaken in de gaten, hiermee helpen wij de duurzaamheid waarborgen.’ Rr-voorzitter Derby beloofde dat Latour het goede voorbeeld zal geven.
Parmessar gaf aan dat zijn beleid erop is gericht om in de droge tijd de ontwateringwerken op niveau te hebben. Volgens de OW-bewindsman zouden zij zoveel meer willen doen. ‘De staf is echt gemotiveerd, maar de financiële middelen liggen niet altijd direct voor handen.’
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!