Nieuwe cd Harold Ramkoemar uit

Nieuwe CD Harold Ramkoemar uitDe welbekende baithak gana zanger Ustad Harold Ramkoemar, Geeton Ke Baadshah, heeft een nieuwe cd op de markt gebracht. De titel hiervan is ‘Hum Hai Banares Babu’. De cd is maandag 2 september uitgebracht en bevat oude filmliederen bewerkt in eigen stijl en muziek. Ramkoemar zegt dat de oude en jonge generatie zullen genieten van deze liederen aangezien de liederen zijn aangepast aan de tijd. Het heeft Ramkoemar ongeveer 6 maanden gekost om de cd af te hebben en het heeft hem ongeveer SRD 2000 gekost om alles voor elkaar te krijgen. De muziekale begeleiding is gedaan door de Mast Group onder Surin Jagai. De baithak gana zanger komt in december uit met een nieuwe cd waarop er zelf geschreven baithak gana en chutney nummers te horen zullen zijn.

error: Kopiëren mag niet!