ACI dendert verder in Got Talent

ACI‘Wij hebben genoten. Er was een ‘feel’.’ Sidney Grunberg moest woorden zoeken om ACI de lucht in te prijzen. De groep bracht dans en acteerwerk op de planken tijdens Got Talent 2013. Het thema ‘generatiekloof’ beeldden zij uit door het gedrag en kledingkeuze van jonge meisjes en oudere dames te demonstreren. Maar niet alleen ACI kreeg loftuitingen, ook de middelbare school uit Lelydorp, de Henry Hassankhan Scholengemeenschap (HHS), mocht voor even een groot hoofd hebben. ‘Fantastisch’, zei de nogal kritische Henk van Vliet.
Na ACI kwam Lyco 1 op de planken. Hun optreden had meer zang erin, maar het acteerwerk was te slap. Het oordeel van de voorzitter van de jury was daarom staalhard: ‘Om eerlijk te zijn, ik vond het een beetje saai.’ Daarmee was het lot van Lyco 1 al bezegeld. Aan het eind van de show zou de jury het nog duidelijk maken. ‘Het is niet gelukt. De participatie was niet goed.’ Ook CPI moest eraan geloven. Hun danspasjes konden het publiek niet bekoren.
But the show goes on! Morgen verschijnen 6 scholen op het podium. Enver en Chantal zullen de show weer prima aan elkaar kletsen. Sister Patty, die ook in de jury zit, kon de kriebels niet meer bedwingen. Ze werden haar te heftig. We zagen een Patty van 15 jaar geleden even terug. Wie weet volgt er meer ‘Vrij Vrij’.

error: Kopiëren mag niet!