Jong Rambaan aantrekkelijkste club huidig transferperiode

Trainer Edmund 'Mohan' Ramkisoen
Trainer Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen
De ploeg van Jong Rambaan is de meeste aantrekkelijke club voor voetballers in deze transferperiode. De kampioen van Lelydorp is van plan zich vrijwel op alle posities te versterken en daarvoor is voorzitter Kris Biharie bereid het geld te investeren. De club heeft zich verzekerd van de diensten van de succescoach Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen. Deze zal naast Eersteklasser Caravan zich ook bezig houden met de technische leiding bij Jong Rambaan.
Daarnaast is de club bezig met een batterij aan spelers uit de topsectie aan te trekken. Zo heeft ze zich verzekerd van de diensten van routinier en ex-international Marlon Felter. De WBC-verdediger doet dit seizoen een stap terug. Vorig seizoen zou Felter al verkassen naar Jong Rambaan, maar de transfer ketste af. Ook Pawan Ramharak komt naar Jong Rambaan over van Tamansarie, de kampioen van de Meerzorg Sportbond. Ramharak is oud speler van Randjiet Boys. Verder is het bestuur van Jong Rambaan ook bezig met Jermaine van Dijck van Inter Moengotapoe. Deze zaak gaat hoogstwaarschijnlijk naar de transfergeschillencommissie, daar Inter niet wil meewerken aan deze overgang. Ook Boma Star en Kamel Dewaker doen nog moeilijk om hun spelers te laten gaan naar Jong Rambaan. Van Boma Star zullen hoogstwaarschijnlijk Remie Kwassie, Rendwig Kinsaini en Romeo Jomena overstappen naar de kampioen van Lelydorp, terwijl van Kamel Dewaker de sterspeler Furgill Nijda al traint bij Jong Rambaan. Jurgen Bernadin is overgenomen van Takdier Boys. Lorenzo Overman van SCA en Rakesh Lachman van Paranam worden ook nieuwe spelers van Jong Rambaan. Niet alleen veldspelers, maar ook in het doel wil Jong Rambaan zich danig gaan versterken. De huidige goalie Erli Jasatirta krijgt concurrentie van mogelijk Leo Victor-doelman Virbian Walker. De droom van voorzitter Biharie is om te promoveren naar de SVB Eersteklasse.

error: Kopiëren mag niet!