Sharmila Kalidien-Mansaram: ‘Ik ben nooit weggeweest van de VHP’

Sharmila Kalidien Mansara
‘Ik ben nooit weggeweest van de VHP’, zegt Sharmila Kalidien-Mansaram in gesprek met de krant als reactie op de vraag of ze bij de komende verkiezingen in 2015 een comeback maakt. Ze onderkent wel dat ze een poos stil is geweest. Dit heeft te maken met het feit dat ze een jaar geleden moeder is geworden. ‘Ik ben nu fulltime moeder’, vertelt ze aan de krant. Zelfs haar baan gaf ze op om zich volledig te kunnen concentreren op het moederschap. De opvoeding van haar kind geniet prioriteit. Informatie heeft Dagblad Suriname bereikt dat de VHP haar graag terug wil in de voorlinie. Zo heeft de VHP sedert haar ‘politieke stilte’ geen vrouw als zodanig die stootkracht heeft in felle discussies. Bij de afgelopen verkiezingen in 2010 werd ze niet op de lijst geplaatst. Deze zaken wordt door haar bestempeld als geruchten waarop ze niet wenst in te gaan. Enige tijd geleden deden geruchten de ronde dat ze zou overstappen naar de NDP. Kalidien-Mansaram heeft gedurende twee zittingsperiodes van het Nieuw Front van 2000 tot 2010 gefungeerd als assembleelid. Toen maakte het Nieuw Front deel uit van de coalitie. Haar felle debatten in het parlement genoten veel aandacht. Naar verluidt mist de VHP haar felheid nu in de oppositiebanken.
Asha Gajadien-Bhagwat
 

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: