Ramlila Leiding 9A begonnen

Fotobericht Ramlila-seizoen begonnen01
Fotobericht Ramlila-seizoen begonnen02De Shri Maha Shakti Doerga Samaadj te Leiding 9A is gisteren begonnen met haar traditionele jaarlijkse Ramlila-opvoeringen. Van vrijdag 23 augustus tot zondag 1 september zal zij dit spel huisvesten. Ramlila is de opvoering van het Ramayana-verhaal binnen 10 dagen. Ramayana is het levensverhaal van Rama en Sita, de reïncarnaties van de Hindoegoden Vishnu en Lakshmi. Op het veld van Prekash zullen vanaf vandaag tot en met 1 september 2013 vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur dagelijks opvoeringen zijn. Op 6 september begint Viswe Joti met haar Ramlila-opvoeringen te Vredenburg Serie B. Deze duren tot 15 september. Ook te Uitkijk zal in dezelfde periode een Ramlila gehouden worden. De Ramlila gaat gepaard met de Hindoereligie. Daarom zijn de acteurs gedurende de 10 dagen dan ook vegetarisch. (DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!