Minov vraagt ouders niet in paniek te raken

De inschrijvingsperiode voor voj duurt tot en met maandag 19 augustus. Het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) vraagt in een ‘flashbericht’ aan de ouders om niet in paniek te raken. Zij hoeven zich niet te begeven naar het hoofdkantoor van het Minov en/of bij de Inspectie Basisonderwijs of Voj.
Zoals eerder bekend is gemaakt, heeft het ministerie twee dagen uitgetrokken om niet geplaatste leerlingen te registreren. Dit geldt voor leerlingen van de basis en voj die zich nog niet hebben kunnen inschrijven.
De twee registratiedagen zijn:
– donderdag 22 augustus 2013
– vrijdag 23 augustus 2013
“In diverse wijken zullen er registratiecentra van het Minov zijn waar u uw kind kunt laten registreren. In september vindt er nog een registratie plaats: de centrale registratie. U wordt tijdig geïnformeerd over die registratiedagen”, deelt het Minov aan de ouders mee.

error: Kopiëren mag niet!