Tweede editie Highway Cup start zondag

De tweede editie van de Highway Cup start op zondag 28 juli 2013. Dit sterk bezet toernooi wordt afgewerkt op het Kedarveld te Highway. De top 3 van vorig jaar, te weten SV Wilhelmina, Jong Atta Boys en FC Interpul, is weer van de partij. Ook de topscorer Gregory Righters (Jong Atta Boys) en de minst-gepasseerde doelman Helmut Beukenhout (FC Interpul) van de eerste editie zijn erbij.
In de voorronde zal er gespeeld worden in 2 poules van elk 5 ploegen. In poule A zitten SV Wilhelmina, De Broeders, Adonai, Kisto’s Catering en Swit Na Bal. In poule B zitten de teams van Jong Atta Boys, Jong Wilhelmina, FC Interpul, SV Silver Star en Blue Wing. De kampioen krijgt een prachtig trofee en envelope, terwijl ook de semikampioen, demikampioen, topscorer en beste doelman een prijs krijgen.
SV Wilhelmina heeft zich versterkt om haar titel te prolongeren, maar Jong Atta Boys en FC Interpul willen ze graag onttronen. Adonai wil een ieder verrassen om met de titel ervandoor te gaan, zo ook de andere ploegen.
Programma zondag 28 juli 2013
Pl. Wedstrijd Tijd

A SV Wilhelmina – De Broeders 12.00 uur
B FC Interpul – SV Silver Star 13.00 uur
B Jong Atta Boys – Jong Wilhelmina 14.00 uur
A Adonai – Kisto’s Catering 15.00 uur
Vrij: Swit Na Bal en Blue Wing

error: Kopiëren mag niet!