Commerciële sekswerkers beroofd door klanten

Twee mannen gezeten in een grijs gelakt bestelbusje beroofden gisterochtend omstreeks 01.00 uur twee commerciële sekswerkers te Weg naar Zee. Dit deden ze na betaald seks gehad te hebben met hen. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname (KPS) bevestigt de beroving. Ze geeft aan dat de daders nog niet zijn aangehouden. De politie is bezig met het onderzoek.
Volgens verklaring van de slachtoffers werden zij opgehaald aan de Van Sommelsdijckstraat. De daders brachten hen naar een pension, alwaar de vrouwen de seksuele behoefte van de mannen moesten bevredigen. Hiervoor ontvingen ze samen SRD 350. De sekswerkers werden vervolgens meegenomen naar Weg naar Zee, alwaar zij werden beroofd door deze zelfde mannen. Daar hebben de dames onder bedreiging van een vuurwapen al hun persoonlijke bezittingen moeten afstaan.
De slachtoffers geven aan dat zij SRD 350, die ze van de heren hadden ontvangen, en ook nog SRD 100 die ze eerder op de avond hadden verdiend, hebben moeten afstaan aan de rovers. Na hun snode daad namen de criminelen de vrouwen weer mee in het busje. Op een bepaald moment zag een van de vrouwen kans om uit het voertuig te springen. Naderhand sprong ook het andere slachtoffer uit het busje. Een van de slachtoffers heeft schaafletsels overgehouden van het drama.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!