U-20 dames beginnen WK-kwalificatie met winst

15207096-soccer-ball-in-goalDe nationale U-20 damesselectie van Suriname is het voorronde WK-kwalificatietoernooi in eigen land winnend gestart. Van Dominica werd met 4-0 gewonnen, na een 2-0 ruststand. Andaya Landveld opende de score, Pamela Ansoe verdubbelde deze voor rust. In de tweede helft trapte Xaviera Somowidjojo een penalty binnen, terwijl Landveld uiteindelijk voor de 4-0 zorgde. In de andere wedstrijd won Grenada met 3-0 van St. Vincent and The Grenadines.
Donderdag speelt om 17.00 uur St. Vincent tegen Dominica en daarna om 19.00 uur Suriname tegen Grenada. Zaterdag speelt om 16.00 uur Dominica tegen Grenada en om 18.00 uur Suriname tegen St. Vincent. De nummers 1 en 2 gaan over naar de volgende ronde.