Yigal Bergen nationaal B-tenniskampioen

3 Yigal BergenYigal Bergen is de Self Reliance nationaal B-tenniskampioen 2013 geworden bij de Surinaamse Tennisbond (STB). In de finale versloeg hij Niguel Mannes met 6-2, 6-2. Bergen speelde zijn spel zeer beheerst uit, beide heren waren in de verdediging erg sterk, maar Mannes had een zeer goede aanvallende speler tegen zich. Hij beschikte ook nog  over goede volleys. Integendeel is Mannes een baselinespeler, maar elke bal die bij hem in de buurt kwam probeerde hij direct af te maken. Zowel Bergen als Mannes stromen door naar de A-klasse. In de A-klasse krijgt Bergen als tegenstander in de eerste ronde Soetjipto Verkuyl en van Niguel Mannes wordt Gautum Chablani.
Jeremy Ijkes/Kavish Lutchman hebben hun tegenstander in de dubbelklasse het behoorlijk moeilijk gemaakt. Het Lorenzo Irion/Dion Baarn heeft in de twee sets geen enkel punt cadeau gekregen en het had zelfs heel weinig gescheeld dat tegenstanders een derde set afdwong. Uiteindelijk won Irion/Baarn met 6-3, 7-5. In de andere wedstrijd won het koppel Yagil Elias/Dani Samson met 6-2, 6-3 van Robert Jong Pian Ki/William Ritfeld. Gisteravond is de nationale A-kampioenschappen van start gegaan.

error: Kopiëren mag niet!