Toppers zet droomstart nieuwe competitie voort

2 Toppers 1 2 Toppers 2De ploeg van Toppers zet haar droomstart in de nieuwe troefcallcompetitie voort. De voormalige kampioen is dit seizoen na 4 partijen nog steeds 100% ongeslagen. Donderdagavond werd SMC opzij gezet met 90-53. Hoogste score Toppers Marlon Reding-Alan Forster met 29 punten en bij SMC W. Changoer-S. Jhingoerie met 17 punten. Waar Toppers 4 partijen oprij heeft gewonnen, gaat het met de jongens van De Rest van de Wereld bergafwaarts. De Rest heeft tot nu toe alle 4 wedstrijden verloren. Paloeloe was een maatje te groot voor ze; 88-54. Hoogste score Paloeloe Sandro Colli – Renata Meyer met 30 punten en bij De Rest Armand Gefferie-Cyrill Kensenhuis met 16 punten.
Kampoe revancheerde zich op Sudhar voor het geleden verlies in het warming-uptoernooi. Waar Kampoe dinsdag verrassend verloor van Victorie, won ze dit keer wel van Sudhar. Eindstand 81-74. Kampoe won de 1ste ronde met 18-14.M aar Sudhar kwam de 2e ronde sterk terug en won deze met 28-8. Kampoe won de 3e ronde met 24-17. Bij het begin van de 4e ronde stond Sudhar met 9 punten voor. Alles liep echter mis en Sudhar verloor de 4e ronde met 29-15 en zo de wedstrijd met 81-74. Hoogste score Kampoe Ramon Ramautarsing- Dara Ramcharan met 26 punten bij Sudhar Radjinderkoemar Anroedh-Glenn Halfhide met 22 punten.
Ekta won met 80-72 van Formula en boekte daardoor  haar 3e overwinning op rij. Hoogste score Ekta Anoopkoemar Rangai-Ciryll Boedhoe met 23 punten en bij Formula had het koppel Amrishkoemar Balkaran-Rikash Soekha 26 punten. Victorie die in de vorige wedstrijd Kampoe versloeg moest deze keer in Milieubeheer haar meerdere erkennen. Eindstand:Victorie  67 en Milieubeheer 82. Hoogste score Milieubeheer: Jawalapersad Sital-Mansingh Sewdajalsingh met 27 punten en bij Victorie hade het koppel Gilbert Anches-Waldi Hart 21.
De competitie wordt dinsdag 16 juli voortgezet met de toppers tussen Olaria en Ekta. Beide clubs zijn na 3 wedstrijden ongeslagen. Verder krijgen we Toppers – Milieubeheer, SNL – Kolibrie, Trekkers – Formula en SMC – Sudhar.

error: Kopiëren mag niet!