Verdachte ontkent betrokkenheid seksueel misbruik minderjarig meisje

De verdachte B. is op 27 februari 2013 te Jarikaba aangehouden wegens verdenking van verkrachting van een minderjarig meisje J. J. is zijn buurmeisje en de relatie die zij hadden was gewoon op vriendschappelijke basis. Het wordt de verdachte verweten dat hij bij het meisje op school was gezien. Echter, ontkent B. dat. Hij zei wel dat het meisje slechts een keer in zijn auto gezeten had omdat zij op die dag niet kon bussen. Hij zette het meisje toen af bij de Onderwijsbibliotheek en pikte haar vijf minuten later weer op. Hij heeft haar ergens afgezet waar zij alsnog een bus kon nemen en gaf haar SRD 20,= mee. Zij zou hem terugbetalen wanneer zij thuis was. Rechter Robbert Praag, vroeg aan B. of hij het meisje ooit gekust had en hij ontkende. Hij ontkende ook dat hij ooit met haar naar een kortverblijf hotel is geweest. De rechter vroeg ook aan B. waarom hij denkt dat de vader van het meisje hem zou hebben aangegeven. B. zegt dat de mensen jaloers zijn op hem omdat hij van beroep aannemer is, hard werkt en daardoor alles heeft. De verdachte werd opgeroepen door de politie van Jarikaba. Toen hij aankwam waren het meisje en haar vader ook daar. Het meisje heeft bij de politie aangegeven dat B. niks met haar heeft gedaan. Alle aanwezige politieagenten hebben dat ook gehoord waaronder ook agent A. De verdediger van B. mr. Irvin Kanhai, wilde agent S. horen.  De verdachte gaf aan dat de familie van het slachtoffer niet tevreden was met het onderzoeksresultaat van de politie te Jarikaba, en daarom zijn ze gestapt naar de jeugdpolitie. Daar heeft het meisje duidelijk alles aangegeven. Zelfs de plaats waar het is gebeurd heeft zij beschreven. Dit is nagetrokken en het verhaal klopt.  B. die getrouwd is had zijn vrouw niet op de hoogte gesteld van het gebeuren. De officier van Justitie Gravenbeek Rolinne, vroeg aan de rechter om de verdachte niet in vrijheid te stellen. Daarentegen vraagt mr. Kanhai dat zijn client in vrijheid gesteld wordt. Mr. Kanhai’s vraag werd gehonoreerd en de verdachte is in vrijheid gesteld,  totdat het besluit is genomen.
Deze zaak is uitgesteld naar 14 augustus 2013.
 

error: Kopiëren mag niet!