Verdachten kort na gewapende beroving aangehouden

Gisterochtend vroeg zijn de verdachten, Davidson S.(27), Glenvio T.(29) en Stefano N.(41) door de politie aangehouden. Zij zijn aangehouden kort nadat zij een man aan de Hoogestraat beroofd hadden van geldbedragen in vreemde valuta en Surinaamse Dollars. Zij hebben ook twee zaktelefoons van hun slachtoffer buitgemaakt. Zij waren gewapend met messen en een vuistvuurwapen. Verschillende surveillance eenheden zijn naar het gebied gedirigeerd, waarbij het gebied werd afgebakend. Een van de drie verdachten voelde zich zodanig in het nauw gedreven dat hij telefonisch contact met de Centrale Meldkamer maakte om aan te geven dat hij zich wilde overgeven. Hij werd in contact gebracht met een lid van het Arrestatieteam aan wie deze verdachte aangaf waar hij zich schuilhield. Hij was ergens aan de Drambrandersgracht en werd door het Arrestatieteam opgehaald. De drie verdachten zijn allemaal overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven. Een deel van het gestolen geld is teruggevonden. Er moet nog een vierde verdachte bij de beroving betrokken zijn geweest. Die heeft kans gezien voorlopig uit handen van de politie te blijven. De drie aangehouden verdachten zijn intussen in verzekering gesteld. Deze zaak is voor onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.
 

error: Kopiëren mag niet!