Vliegtuigfabrikant Boeing op bezoek bij SLM

Vliegtuigfabrikant Boeing op bezoek bij SLMEen vertegenwoordiger van de vliegtuigfabrikant Boeing heeft op woensdag 10 juli 2013 een bezoek gebracht aan de SLM. Jakob Funkenstein, Regional Director Marketing Commericial Airplanes, heeft een presentatie gehouden voor het management team van de SLM. Hiermee heeft de fabrikant het management team van de SLM geïnformeerd over de mogelijkheden voor vlootvernieuwing en -uitbreiding op de Mid-Atlantische en Regionale routes. De ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie, de concurrentie op de verschillende routes, alsook de doelstelling tot optimalisering van het regionaal routenetwerk liggen ten grondslag aan de drang van de directie om zich te oriënteren op de mogelijke alternatieven bij de verschillende vliegtuigfabrikanten. Momenteel heeft de SLM drie toestellen van het type Boeing 737-300 van deze fabrikant in haar vloot. Als ‘follow-up’ op dit oriënterend bezoek van de fabrikant zullen bij het volgend bezoek de andere stakeholders in de luchtvaartsector worden betrokken. Dit geheel overeenkomstig de aanpak, welke recentelijk bij het bezoek van vliegtuigfabrikant Airbus is gehanteerd.

error: Kopiëren mag niet!