Interieurverzorgster beroofd van halsketting

Een interieurverzorgster is dinsdagmiddag omstreeks 15.15 uur door drie onbekende mannen overvallen aan de Katwijkweg. Inspecteur Kenneth Emanuels bevestigt de beroving. Hij deelt aan Dagblad Suriname mee dat de rovers de dame van haar halsketting hebben beroofd. De daders zaten in een blauw gelakt voertuig. Na de beroving zijn de daders doorgereden. De politie van Santodorp onderzoekt deze zaak.
Naast dit geval ontving de politie van het voornoemd bureau een melding van diefstal  gistermorgen omstreeks 02.30 uur. Aan de Soerdjbaliweg zouden enkele mannen autolenzen aan het ontkoppelen zijn geweest. Toen de daders door hadden dat zij ontdekt waren, kozen zij het hazenpad. De daders zijn met de vluchtauto weggereden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!