Adriana Vlugman gastamazone Ponderosa-wedstrijden

5 PonderosalDe ruiters van de diverse ruiterscholen zijn momenteel hun trainingen aan het afronden voor de springwedstrijden die op zaterdag 13 juli gehouden zullen worden bij manege Ponderosa te Soekaredjoweg. Bij deze springwedstrijden zullen de volgende ruiterscholen in de M-, L- en B- klasse het tegen elkaar opnemen: Club Neutraal (CN), Club Hippique Wanica, Espiranza Riding Stable, The Young Riders, Stal Norbert en de organiserende manege Ponderosa.
Amazone Adrianna Vlugman van CN is al ruim 15 jaar bezig met de paardensport. Vlugman begon heel vroeg al met paardrijden in Suriname, maar vertrok na haar vwo naar het buitenland om haar te gaan verdiepen in “Equine Sciences”. Ze is momenteel in Suriname voor het maken van haar afstudeerproject. Daartussen probeert ze door de  motivatie afkomstig van haar trainer Danny Gummels een comeback te maken bij parcours springen. Vanwege de onderbrekingen van de afgelopen 5 jaar zal Adrianna in de B-klasse uitkomen op het paard Jeanna van eigenaresse Shiromany Heilbron.
Verder zijn er volgens de trainingslijst top presterende ruiters van de afgelopen week voor dit toernooi opgenomen. In de M-klasse gaat het om Earvin Goede, Rudy Soekhlal, Robin Holtkamp en Armand van Alen en in de L-klasse: Alain Soekhlal, Angelica Hilversum, Gabriella Bansse en Marjorie Van Alen. Faranaaz Margareth, Jurvian Amirkhan, Fauwz Koesni en Dunja Burkhard doen mee in de B-klasse.

error: Kopiëren mag niet!