Hoofdkantoor Sozavo domineert sporttoernooi AOV-Fonds

1 AOVIn verband met het 40-jarig bestaan van het AOV-Fonds organiseerde het een sporttoernooi op de Memre Boekoe Kazerne. Er werden verschillende takken van sport afgewerkt, waaronder voetbal, slagbal, troefcall en dammen. Hoofdkantoor Sozavo was heer en meester in dit toernooi en won 2 van de 4 onderdelen. Op de andere 2 onderdelen eindigde hij als tweede.
Het onderdeel voetbal werd gewonnen door Hoofdkantoor Sozavo, terwijl BBS semikampioen werd en AOV-Fonds demikampioen. AOV-Fonds verloor na het trappen van penalty’s van BBS met 8-9. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Hoofdkantoor Sozavo won met 7-0 van Wanica I. In de strijd om de derde plaats won AOV met 1-0 van Wanica I. Hoofdkantoor Sozavo, onder leiding van Robby Leung Lo Hing, versloeg BBS met 3-0 in de finale. De topscorer van dit toernooi werd Clyde MacDonald van Hoofdkantoor Sozavo met 8 doelpunten. Teamgenoot R. Pinas werd tweede.
Op het onderdeel slagbal is Hoofdkantoor Sozavo ook kampioen geworden. Ze versloeg in de finale AOV-Fonds met 61-47. Bij dammen ging de hoofdprijs naar Michael Tirtopawiro van DA Wanica I en semikampioen werd Wilmond Belfor van Hoofdkantoor Sozavo. Troefcallkampioen werd AOV-Fonds, met name het koppel Brain Wongsodimedjo – Manhoef. Semikampioen werd het dameskoppel Ivy White – Astrid Zoom van Hoofdkantoor Sozavo.