West United als eerste geplaatst voor Topsectie

Coronie zal komend seizoen weer een ploeg hebben in de SVB Topsectie. De ongeslagen West United heeft zich via het Lidbondentoernooi geplaatst voor de SVB Eersteklasse. De laatste Coroniaanse ploeg die in de Topsectie speelde was The Brothers. Gistermiddag speelde West United de topper tegen Tamansarie in het Letitia Vriesdestadion te Coronie. Na een 2-0 voorsprong won West United met 2-1. Doordat in de andere wedstrijd Jong Rambaan 3-3 gelijkspeelde tegen SV Flora in het NGVB-stadion, is West United niet meer in te halen in poule L. Ze eindigt als nummer 1 en plaatst zich rechtstreeks. Voor de tweede plaats in deze poule strijden Tamansarie en Jong Rambaan. Tamansarie is uitgespeeld en heeft er 7 punten. Jong Rambaan heeft er 5 punten en moet haar laatste wedstrijd spelen tegen de reeds geplaatste West United. In de andere poule zal er woensdag gespeeld worden.

error: Kopiëren mag niet!