Mariane Hirallal sterk gestart in Nationale C-tenniskampioenschappen

1 Mariane HirallalMariana Hirallal heeft een sterke start gemaakt in de Self Reliance Nationale C-tenniskampioenschappen. Nadat ze op de eerste speeldag van Mariah Issa won in de damesenkel, versloeg ze in haar tweede match Abigail Lie A Kwie met 6-1, 6-0. Hirallal is ook bekend van de lange afstandslopen. In deze klasse won Anouk Ma Ajon van Mariah Issa met 6-1, 6-4. In de herenenkel wist Joshio Loor zich te plaatsen voor de halve finale. Woensdag moest hij het opnemen tegen Jeremy Ijskens. Deze heeft een prachtig wedstrijd gespeeld, maar maakte iets meer fouten dan Loor (6-1, 6-3). Hij heeft op zijn beurt heel goed en gecontroleerd gespeeld. Joshio treft Yagil Elias in de halve finale. Kavish Lutchman heeft zich met redelijk gemak van Tagar gewonnen. Tagar heeft zijn uiterste beste gedaan, maar Lutchman was net iets sneller en sterker (6-0, 6-0). Lutchman moet het tegen Niguel Mannes opnemen in de halve finale.

error: Kopiëren mag niet!